MasterCard Voordelen 2017-05-14T00:27:42+02:00

Prepaid MasterCard voordelen

Alle voordelen voor jou op een rij

Het gebruik van een prepaid MasterCard heeft veel voordelen. Wij sommen graag de belangrijkste voordelen voor je op.
Creditcard zonder BKR-toetsing
Reguliere creditcards vereisen een positieve BKR-toetsing. Voor het gebruik van de prepaid MasterCard is er geen BKR-toetsing vereist. Dit betekent dat je zelfs met schulden gebruik kan maken van de voordelen van een creditcard zoals die van de prepaid MasterCard.
Volledig anoniem
Een reguliere MasterCard of elke andere reguliere creditcard staat op naam. Dit betekent dat elke aankoop naar jou te herleiden is. Stel je voor dat je iets anoniems wil kopen, dan kan dat uitstekend met de prepaid MasterCard. Er staat namelijk niets op jouw naam. Anonimiteit wordt steeds belangrijker in ons tijdperk, de opkomst van de anonieme valuta Bitcoin wijst hier ook op. Het gebruik van een volledig anonieme prepaid MasterCard is dus een groot voordeel.
Geen onverwachte kosten of afhankelijkheden
Aan een reguliere creditcard zit je vast en dat geldt ook voor de maandelijkse kosten. Als je verder een keer niet oplet, kan dat voor een onaangename rekening zorgen. Hierdoor komen regelmatig mensen financieel in de problemen. Jij kan zonder problemen gebruik maken van een prepaid MasterCard zonder dat je ergens aan vast zit en niet bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten of zelfs schulden.
Geen wachttijd. Direct je MasterCard in gebruik nemen
Bij een reguliere MastCard moet je een aanvraag doen en wachten tot je gebruik kan maken van de creditcard. Bij de virtuele prepaid MasterCard, bestel je hem in een minuut en kan je er direct gebruik van maken. Geen onnodige wachttijden van dagen of zelfs weken.
Iedereen kan er gebruik van maken
Je kan als je niet alles nodig hebt, de MasterCard delen met je vrienden of familie. Omdat het een prepaid MasterCard is, hoef je je niet druk te maken over onverwachte uitgaven. Mocht je nog een MasterCard willen, dan kan dat. Er zit geen limiet aan de aanschaf van een prepaid MasterCard.

Kies de prepaid MasterCard die bij jou past en geniet binnen enkele minuten van de voordelen zoals die van een reguliere MasterCard creditcard.