MasterCard Anoniem 2018-03-17T16:23:35+01:00

Prepaid MasterCard Anoniem

Volledig anoniem je MasterCard

Het gebruik van een prepaid MasterCard is volledig anoniem. Dit betekent dat de virtuele creditcard niet op jouw naam staat, de aankopen niet te herleiden zijn en dat betekent dat je privacy volledig gewaarborgd is.  Wil je een cadeau anoniem kopen via internet en mag je partner dit niet zien? Schaf dan de prepaid MasterCard aan en betaal zo het cadeau.
Wil je je registreren op een datingsite wellicht en wil je niet dat dit op je rekening komt. Weer een goede reden om een prepaid MasterCard aan te schaffen. Door het gebruik van een prepaid MasterCard laat u geen spoor achter en wordt u ook niet lastig gevallen door adverteerders die weten wat u koopt of eventueel gaat kopen.
Tegenwoordig groeit de behoefte aan privacy enorm, zeker als het om internet gaat. Er komen steeds meer anonieme valuta’s zoals de Bitcoin. Helaas is het niet overal mogelijk om met de Bitcoin te betalen. De anonieme prepaid MasterCard is dan ook de beste oplossing. De MasterCard is anoniem, maar wordt nog steeds overal geaccepteerd.
Doordat de MasterCard niet op naam staat, kan je deze ook cadeau geven aan een vriend, vriendin of familie. Het werkt net zoals elke andere waardebon. De persoon die wil betalen via de prepaid MasterCard voert het virtuele creditcardnummer is en de order is zo betaald. Ook weer volledig anoniem zonder dat het op jouw naam staat of op die van de ontvanger.
Heb jij dus veel behoefte aan privacy, wil je wellicht iets spannends aanschaffen? Dan is de prepaid MasterCard absoluut iets voor jou. Kies welke prepaid MasterCard jij wil en je kan binnen enkele minuten anoniem gebruik maken van jouw nieuwe MasterCard. Heb je de waarde volledige verbruikt? Geen probleem, dan koop je anoniem een nieuwe. Wij wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe prepaid MasterCard.

Kies de prepaid MasterCard die bij jou past en geniet binnen enkele minuten van de voordelen zoals die van een reguliere MasterCard creditcard.